Blogia
webnom

2-05-06 Xarxa Barnils. 12a reunió amb els alumnes

2-05-06Assumpte: 12a Reunió amb els alumnes. Seguiment del procés d’elaboració: acabats dels webs, presentacions públiques, edicions 

Al departament de Llengua catalana de l’IES ens reunim d’una banda, els alumnes que han portat a terme el treball Anna Dorca, Jordi Ginesta i Josep Milà i, d’un altra, els professors-tutors  Joan Brussosa i Joaquim Pratsobreroca. La trobada serveix per tractar aquests punts:

 

·        Repàs de l’estat de les webs. Palesem que tant una com l’altra es trobem pràcticament finalitzades, però que hi ha alguns detalls importants que cal retocar: a la webnom, cal canviar el plànol per un que ja fa temps ha estat lliurat a Jordi Rispa, tècnic informàtic de la FUMH, i que hi falta la descripció de l’informant principal del treball que és Pere Camprubí. Pel que fa a  webrutes ens adonem que falten algunes fotos, algun punt d’interès que està penjat on no li pertoca i que cal connectar els punts d’interès amb el seu punt concret de cada mapa. Aquesta última tasca la farà Jordi Rispa. També queda pendent buscar la informació etimològica de cada topònim, els tutors animem els alumnes a fer-ho.

·        Presentació dels treballs. Comentem que el treball de l’Anna Dorca ha estat seleccionat per ser presentat a la comunitat en un acte de final de curs a l’Ajuntament de Centelles; també la informem que segurament que aquest any es publicaran resums dels treballs seleccionats. Quan s’acosti la data, ja prepararem la presentació. Pel que fa a webrutes, també els comentem l’interès que té d’Ajuntament de Balenyà per donar a conèixer aquest treball i que properament ens entrevistarem amb regidors.

·        Acte final. Comentem la conveniència de celebrar un petit acte final d’aquesta activitat. Per aquest motiu, decidim que quan haguem acabat el curs acadèmic (finals de juny-principis de juliol) anirem a recórrer almenys una part d’alguna de les rutes.

  

0 comentarios