Blogia
webnom

9-05-06 Xarxa Barnils. Reunió amb regidors (Aj. Balenyà)

9-05-06Assumpte: Reunió amb regidors de l’Ajuntament de Balenyà-Hostalets. Presentació del Treball de Recerca “A peu per l’Alt Congost. Tres rutes per gaudir de Balenyà i Tona”, el seu web i possibles presentació i edició  

Prèvia concertació, ens reunim a l’IES d’una banda, els regidors d’Educació, Cultura i Festes (sr. Figueras i sr. Terns) i, d’una altra, els professors Brussosa i Pratsobreroca per valorar el treball efectuat pels alumnes Ginesta i Milà. Des d’un principi els regidors queden gratament sorpresos de   la  qualitat del treball i, sobretot, per la capacitat de saber despertar  interès excursionista i turístic a un municipi que tradicionalment no se li n’ha donat.

Després de comenta la millor manera de presentar i divulgar el treball, els regidors mostren interès perquè es publiqui amb motiu de la Festa Major d’Hivern ja que ja hi ha la tradició de publicar treballs de tema local. També decidim que és millor fer la presentació, tant del treball com de la seva web, en un acte durant aquestes festes i no fer-ho ara.

Val la pena de destacar la il·lusió amb què rebem aquest treball i nosaltres –els professors- només som testimonis de com el treball efectuat pels alumnes comença a ser molt ben rebut per part de la comunitat.

0 comentarios